Tudi vi ravnokar opremljate vaše prostore hiše, pa ne veste kakšno pohištvo bi izbrali, da bi prostor čim bolje izkoristili? Želite vgraditi takšne omare, da boste lahko vanje spravili kar največ stvari, povrhu tega pa želite da imajo vaši prostori modern videz? Na trgu se zaradi tega vse bolj uveljavljajo vgradne omare, ki so najpogosteje lesene. Sodobna napredna tehnologija pa je v področje vgradnih omar, vpeljala tudi steklo, kot eden izmed najmodernejših materialov danes.

Steklene vgradne omare odlikuje izjemen izkoristek prostora, kot je to značilno za vse vrste vgradnih omar, povrhu tega pa jih spremlja še čudovit modern dizajn.

Steklene vgradne omare vam proizvajalci izdelajo po meri, tako da se bodo vedno popolnoma prilegale obliki vaših sten. Na podlagi vaših želja vam lahko izdelajo omaro od stropa pa do tal, tako da bo omara kar se da največja. Dobra stran omare ki sega od tal pa do stropa pa je tudi ta da vam ne bo potrebno brisati prahu, ki se nabira na vrhu omar. Enako je za zadnjo stranjo klasičnih omar, kjer se nabira prah, vi pa ga ne morete obrisati drugače kot da premikate omare. Steklene vgradne omare vam rešijo tudi ta problem, saj se zaradi neposredne montaže omare na steno prah ne more nabirati.

Kategorije